Τηλ.::
Dongguan Pei Dew Paper Art&Crafts Co., Ltd.
Dongguan Pei Dew Paper Art&Crafts Co., Ltd.

(Co., ΕΠΕ Hungyuet διεθνής)

Αρχική Σελίδα

Dongguan Pei Dew Paper Art&Crafts Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Έχουμε την ακριβή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου για να εξασφαλίσουμε ποιότητα των προϊόντων και να μεγιστοποιήσουμε την προστασία των συμφερόντων του τεράστιου αριθμού των πελατών, κάθε διαδικασία, έχουμε QC τον εργαζόμενο για να ελέγξουμε και να ελέγξουμε την ποιότητα


δοκιμή 5 βημάτων.
1. Υλικό που ελέγχει: Ποιοτικός έλεγχος σχετικά με τα υλικά, για να ταξινομήσει τα κατάλληλα και απορριφθε'ντα υλικά πριν από την παραγωγή.
2.Printing ελέγχοντας: περιλάβετε το πετρέλαιο εκτύπωσης, το ΚΠΜ (Κοινή Πολιτική Μεταφορών) ή την ταινία, το χρώμα εκτύπωσης και την επεξεργασία επιφάνειας
3. Χαρτί-κόλλα και τεμαχισμένος έλεγχος: εξασφαλίστε ότι το έγγραφο είναι κολλημένο σταθερά και τεμαχισμένο ακριβώς.
4.Hand-κάνοντας διαδικασία που ελέγχει: ο έλεγχος κάθε μέρους είναι κολλημένος σε ισχύ και σταθερά, χωρίς τη διαρροή κόλλας ή έλλειψη κόλλας.

5.packing & η φόρτωση εμπορευματοκιβωτίων επεξεργάζεται: το ισχυρό κύριο χαρτοκιβώτιο χρήσης και η ταινία καλής ποιότητας, εξασφαλίζουν για να συσκευάσουν προσεκτικά χωρίς τραχύ χειρισμό, 100% εξασφαλίζουν ότι τα πλήρη μέρη συσκευάζονται καλά, κανένα οποιαδήποτε ενιαία να λείψουν μερών. Εμπορευματοκιβώτιο φόρτωσης με προσοχή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Pei Dew Paper Art&Crafts Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Linda Wong

Τηλ.:: +86 138 0881 7491

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Dongguan Pei Dew Paper Art&Crafts Co., Ltd.
No410, επιστήμη Zhi μεταλλικού θόρυβου και κτήριο τεχνολογίας, περιοχή Dongcheng, πόλη Dongguan, Guangdong, Κίνα
Τηλ.::86-0769-23289086
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας κιβώτιο συσκευασίας δώρων προμηθευτής. © 2021 giftpackingboxes.com. All Rights Reserved.